Doelgroeppanelleden gezocht!

Doelgroeppanelleden gezocht!

Voor ons Doelgroeppanel zijn wij op zoek naar nieuwe leden (op vrijwillige basis), woonachtig in de regio Nijmegen. Samen met deze groep ouderen ontwikkelen de organisaties van Netwerk 100 nieuwe vormen van welzijn en zorg. Hiermee willen wij het welbevinden, de kwaliteit van zorg voor en de zelfredzaamheid van ouderen verbeteren.

Wat doet het Doelgroeppanel?

Het Doelgroeppanel denkt en werkt actief mee in de ontwikkeling van beleid in het netwerk. Zij beoordelen onder andere (project)voorstellen en nieuwe vormen van dienstverlening en zij geven waar nodig verbetersuggesties. Zij gaan actief het gesprek aan met professionals, managers en bestuurders.

Heeft u interesse?

Lijkt het u interessant om in gesprek te gaan met andere ouderen, uit alle lagen van de samenleving, om signalen over wel zijn en kwaliteit van zorg op te vangen? En wilt u daarmee opkomen voor de rol van ouderen in welzijn, zorg en onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar u! Neem direct contact met ons op via 024-3665017 of netwerk100@netwerk100.nl. Meer informatie over de rol vindt u hier.

Administrator