Trainingsinterventie ‘Ik zei toch geen soep!’ DementieNet, RAC, UKON

Trainingsinterventie ‘Ik zei toch geen soep!’ DementieNet, RAC, UKON

Op 21 september 2018 is het Wereld Alzheimer Dag. In dit kader organiseren DementieNet, het Radboudumc Alzheimer Centrum en het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON) in samenwerking met Jeroen de Blij (de Blij trainen en acteren) een theatraal programma over de vaak complexe communicatie met mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Voor wie?

Professionals (zoals SO’s, wijk- en praktijkverpleegkundigen, huisartsen, medisch specialisten, casemanagers, welzijnswerkers), onderzoekers, mensen met dementie, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij deze interactieve training, met de werktitel: “Ik zei toch geen soep!”. Tijdens het programma wordt ingezoomd op de onderliggende motieven in de communicatie van professionals en mensen met dementie.

Voedzaam en licht verteerbaar

Het programma van deze middag gebruikt volop verbeelding en vermaak om deze communicatie uit te lichten. De bepalende patronen worden onderzocht en er wordt vooral gestreefd naar nieuwe inzichten. Het belooft in ieder geval een voedzame en licht verteerbare bijeenkomst te worden. Laat u samen met collega’s uit uw vakgebied inspireren en meld u aan via de website www.dementienet.com.

Administrator