Filmvertoning Wei | 1 juni 2021

Filmvertoning Wei | 1 juni 2021

Ondersteunt u iemand met dementie? Als mantelzorger, vriend of als hulpverlener? Of organiseert en faciliteert u dat werk, bijvoorbeeld als manager? Netwerk 100 nodigt u dan van harte uit om u te laten inspireren door de film Wei, op 1 juni in het Honigcomplex in Nijmegen. Deelname is gratis.

Wat kunt u verwachten?

Wei is een ontroerende en leerzame documentaire van Ruud Lenssen, waarin hij het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt en de worsteling die daarmee gepaard gaat. Hoe kun je een persoon met dementie zo lang mogelijk in zijn kracht houden? En hoeveel steun, begrip en inzet mag je daarbij vragen van mantelzorgers? Dit is één van de vele dilemma’s die in beeld komen. Na de filmvertoning gaan we plenair met de filmmaker in gesprek, om elkaar te inspireren en met/van elkaar te leren! U vindt het programma hier.

Aanmelden

We nemen tijdens deze bijeenkomst uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar netwerk100@netwerk100.nl. Zonder aanmelding is deelname helaas niet mogelijk. 

Administrator